Älypuhelimen edut reissussa

Tänä päivänä emme lähde lähes mihinkään ilman älypuhelimia. Siinä missä moni meistä haluaa irrottautua reissussa totaalisesti puhelimesta ja muista velvollisuuksista, me kaikki kyllä tiedämme, että se on helpommin sanottu kuin tehty. Älypuhelimen tarjoamista ominaisuuksista on onneksi tänä päivänä myös valtavasti hyötyä reissussa, aina upeiden lomakuvien ikuistamisesta perheen kanssa reaaliaikaiseen chattailuun. Mitä kaikkia etuja älypuhelimella sitten reissussa on? Se selviää alta!

Viisi syytä, miksi älypuhelin kannattaa ottaa mukaan myös reissuun

1. Kamera. Älypuhelimet ovat varustettuja toinen toistaan paremmalla kameralla, jonka avulla lomakuvien ottaminen onnistuu näppärästi ilman painavan ja tilaa vievän kameran kantamista paikasta toiseen. Reissuun kannattaa varautua erillisellä muistikortilla, jotta päivät eivät kuluisi edellisten kuvien poistamiseen tilaan säästämiseksi. Lisäksi kuvien editointi onnistuu puhelimessa näppärästi jo paikan päällä, joten kuvat ovat valmiita julkaistaviksi sosiaalisessa mediassa jo samana päivänä!

2. Yhteyden pitäminen läheisten kanssa. Voit helposti jakaa perheesi ja ystäviesi kanssa kuvia ja videoita matkaltasi reaaliajassa. Mikä parasta, tämä on täysin ilmaista kiitos sosiaalisen median (tietysti tarkista ensin, että olet yhdistettynä ilmaiseen Wifi-verkkoon). Pitemmillä matkoilla videopuhelut perheen kanssa auttavat myös helpottamaan koti-ikävää.

3. Viihde. Älypuhelin on kokonainen viihdekeskus kompaktissa matkakoossa. Pieneen luuriin mahtuu muistista riippuen kymmeniä eri musiikkikappaleita, elokuvia ja sarjoja sekä e-kirjoja, joista voi nauttia vapaasti esimerkiksi lennoilla tai juna- ja bussimatkalla. Myös erilaiset pelit, kuten kasinopelit, saavat ajan kulumaan näppärästi pitemmillä matkoilla paikasta riippumatta. Ota siis heti käyttöösi Ruby fortune bonukset ja kokeile onneasi vaikkapa lentokentällä Singaporessa tai kahvilassa Roomassa!

4. Karttapalvelut. Kiitos digitaalisten karttapalveluiden, suunnistaminen uudessa maassa ja kaupungissa on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Mikä parasta, nettiyhteyttä säästääksesi voit ladata valmiita karttoja offline-tilaan ja nauttia niiden tuomasta mutkattomuudesta myös alueilla, jonne nettiyhteys ei yllä.

5. Matkasovellukset. Google Translate, Booking, Skyscanner, Kayak, Expedia, Hotels.com, MyTSA, Uber, XE Currency, TripAdvisor, Yelp, Hopper… Sovelluskaupat ovat tänä päivänä pullollaan toinen toistaan hyödyllisempiä matkasovelluksia, jotka voivat tuoda suurta helpotusta reissun tuomiin pienempiin ja suurempiin mutkiin. Oli kyseessä sitten kielen kääntäminen, valuuttakurssin laskeminen, hotellin varaaminen tai arvostelujen lukeminen, kaikki tämä hoituu näppärästi älypuhelimella!